Teknoloji

Xiaomi dizaynıyla met eden CIVI 3’ü tanıtmaya hazırlanıyor!

Çinli teknoloji devi Xiaomi, yeni akıllı telefonu Xiaomi CIVI 3’ü ay sonunda piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yeni aygıt, şimdi ayrıntıları ortaya çıkmasa da şirketin heyecan verici bir kadro özelliklerine sahip olacak. Bu da aygıtı misal rakiplerine karşı son derece rekabetçi olmasını sağlayacak.

Xiaomi CIVI 3 güçlü özelliklerle tanıtılacak

Söylentilere nazaran, yeni Xiaomi CIVI 3’ün büyük, yüksek çözünürlüklü bir ekranla geleceği ve kullanıcılara sürükleyici bir görüntüleme tecrübesi sunacağını öne sürüyor. Telefon ayrıyeten performans ve meselesiz çoklu vazife süreçlerini üst düzeyde yapmasını sağlayacak Dimensity 8200 ile donatılacak.

Genel olarak, yeni Xiaomi CIVI 3, son derece rekabetçi ortam olan akıllı telefon pazarında fiyat ve performansıyla savlı olmaya çalışacak.

Kamera açısından telefonun çarpıcı fotoğraflar ve görüntüler çekebilmesini sağlayacak yüksek kaliteli art kamera kurulumuna sahip olması bekleniyor. Telefonun gelişmiş yüz algılama ve uygunlaştırılmış düşük ışık performansı üzere evvelki seriden daha güzel özelliklere sahip ön kameralara sahip olacağı da söylentiler ortasında yer alıyor.

Son olarak aygıtın kullanıcılara tüm gün pil ömrü sağlayan süratli şarjı destekleyen büyük bir pille gelmesi bekleniyor. Tasarım açısından, yeni Xiaomi akıllı telefon, ince kenarlar, en az çerçeve ve şık bir görünüme sahip olacak. CIVI serisi esasen şık tasarımı ile öne çıkan akıllı telefonlara sahip. Yeni aygıtında da bu tasarım anlayışını müdafaası bekleniyor.

Telefonun 30 Mayıs’ta lanse edileceğini bekliyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Vatandaşlık İşemleri - message near me - massage service antalya - ikinci el eşya alanlar - Plak alanlar - Palyaço kiralama - Kartal evden eve nakliyat - İstanbul eşya depolama şirketleri - Bursa bulaşık makinası servisi - https://basitpara.com/ - Kiralık bahis sitesi