Telefon

Poco X5, Geekbench’te görüntülendi! İşte teknik özellikleri

Xiaomi ismi altında bağımsız bir hal alan Poco, yükselen grafiğini devam ettirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye’de de hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesine ulaşan şirket, X serisiyle elde ettiği başarıyı sürdürmek için yeni bir üyesini hazırlıyor.

Poco X5, Snapdragon 695 ile sahne alıyor

Fiyat performans odaklı olması beklenen yeni Poco modeli Geekbench’te ortaya çıktı. Veritabanına nazaran Poco X5, Snapdragon 695 ile geliyor. 6nm teknolojisiyle üretilen işlemcide 2 adet 2.2GHz – Kryo 660 Gold (Cortex-A78) ve 6 adet 1.7GHz – Kryo 660 Silver (Cortex-A55) çekirdek bulunuyor. İşlemcinin grafik arabirimi (GPU) tarafında 840MHz Adreno 619 yer alıyor.

Xiaomi 22111317PG kodu ile Geekbench’te yer alan Poco X5, çok çekirdekli testte 693, tek çekirdekli 2.113 puan aldı. Gelen bilgilere nazaran aygıt, kutudan Android 12 tabanlı MIUI 13 ile çıkacak. Öte yandan aygıtın 8 GB RAM ile donatıldığı görüldü.

Daha evvel elde edilen bilgilere bakılırsa Poco modeli, üçlü kamera dizilimine sahip olacak. 40 Megapiksel f/1.8 ana kameraya 8 Megapiksel f/2.2 ultra geniş açılı kamera ve 2 Megapiksel f/2.4 makro kamera eşlik edecek. Öz çekim kamerasında ise 13 Megapiksel f/2.5 geniş açılı lense yer verilecek.

Poco X5 Pro, 67W süratli şarjla destelenen 5.000 mAh bataryadan güç alıyor. 8GB RAM ve 256 GB dahili depolama seçeneği belirtilen akıllı telefonun farklı seçeneklerle de geleceği kestirim ediliyor. Öte yandan akıllı telefon modelinde çift hoparlör ve NFC teması da yer alacak. Poco X5 Pro’nun muhakkak olan teknik özellikleri ortasında bunlar bulunuyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Gebze Hukuk Bürosu - İstanbul Eşya Depolama - Vatandaşlık İşemleri - message near me - massage service antalya - ikinci el eşya alanlar - Plak alanlar - Palyaço kiralama - Bursa bulaşık makinası servisi - https://basitpara.com/