Telefon

Epic Games’in fotoğrafları 3D modellere dönüştüren RealityScan uygulaması sonunda çıktı!

Gerçek hayattaki objeleri taramanıza ve bunları görüntü oyunları yahut başka projeler için 3D modellere dönüştürmenize imkan tanıyan Epic Games’in RealityScan uygulaması, Nisan ayındaki birinci sonlu beta lansmanından sonra artık iOS’ta ücretsiz olarak indirilebiliyor. RealityScan, etrafınızdaki objeleri sıfırdan kendi başınıza oluşturmak zorunda kalmadan tekrar oluşturmak için kullanışlı bir araç.

Uygulamada bir objeyi “taramak” için, onun mümkün olduğu kadar çok açıdan bir sürü fotoğrafını çekilir. Hayli kolay bir kullanım mantığına sahip olan RealityScan, 3D modelini oluşturmak istediğiniz objenin farklı açılardan en az 20 tane fotoğrafını çekmenizi istiyor. Objenin etrafında dolaşırken ve fotoğrafını çekerken RealityScan, artırılmış gerçeklikte çektiğiniz her bir fotoğrafın yanı sıra objenin daha fazla kapsamaya gereksinim duyduğu yerlerin bir ısı haritasını da gösteriyor. Ayrıyeten, 3D modelleri paylaşmak için bir platform olan Sketchfab’e aktarmadan evvel nasıl göründüğünü görmek için direkt uygulamadan tarama önizlenebilir. RealityScan şu anda sırf iPhone’lar ve iPad’ler için kullanılabilir, lakin Epic, 2023 için bir Android sürümünün çalıştığını söylüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Gebze Hukuk Bürosu - İstanbul Eşya Depolama - Vatandaşlık İşemleri - message near me - massage service antalya - ikinci el eşya alanlar - Plak alanlar - Palyaço kiralama - Bursa bulaşık makinası servisi - https://basitpara.com/