Telefon

Gizemli Samsung aygıtı iptal edilen bir modele ilişkin bilgiler içeriyor olabilir

Samsung, Exynos yonga setine dayanan amiral gemisi bir aygıtı piyasaya sürdüğünden bu yana bir müddet geçti. Galaxy S22 modelleri geçen yıl kimi pazarlarda Exynos 2200 yongasıyla sunulmuştu, ancak bu versiyonlar Snapdragon 8 Gen 1 versiyonlarıyla karşılaştırıldığında zayıf performans sergileyerek hayal kırıklığı yarattı. Samsung, bu noksanlıkları dikkate alarak bu yılki tüm S23 modellerinde Exynos 2300 yongasını bırakıp Snapdragon 8 Gen 2 yongasına yöneldi. Lakin değişik bir biçimde, bu şanssız yonga setini kullandığı tez edilen bilinmeyen bir Samsung akıllı telefon, Geekbench’de göründü.

Gizemli Samsung aygıtı iptal edilen bir modele ilişkin bilgiler içeriyor olabilir

Exynos 2300, geçmişten tekrar karşımıza çıkmış üzere görünüyor. Geekbench web sitesinde, SM-S919O model numarasına sahip bir Samsung akıllı telefon keşfedildi. Aygıtın özellikleri, mevcut piyasadaki hiçbir Samsung telefonla uyuşmuyor, bu da aygıtın bir prototip olduğu kanısı oluşturuyor. Listeleme, bu aygıtın toplamda dokuz çekirdeğe sahip olan üç kümeli Exynos 2300 yongasıyla çalıştığını gösteriyor. Piyasada bulunan birçok yonga seti sekiz çekirdekli bir yapıya sahipken, bu aygıtın ana çekirdeği 2,6 GHz suratında, dört performans çekirdeği 2,59 GHz ve dört verimlilik çekirdeği ise 1,82 GHz suratında çalışıyor.

Buna rağmen, Samsung’un bu yonga setini içeren SM-S9190 modelinin üretimi durdurulmuş ve yonga setinin kendisinin iptal edildiği belirtiliyor. Fakat, yeni Exynos 2400 yongasının faal olarak geliştirildiği ve on çekirdekli bir yapıya sahip olması beklendiği raporlar ortasında. Bu yeni yonga setinin, gelecek yıl piyasaya sürülmesi planlanan Samsung Galaxy S24 serisini güçlendireceği öngörülüyor.

Samsung’un Galaxy S23 FE üzerinde çalıştığı tarafında duyumlar var ve bu modelin eski Exynos 2200 yongasıyla piyasaya sürülmesi bekleniyor. Lakin, tartışmalı Exynos 2200 yerine, Samsung’un fan edition modelinde Exynos 2300 yongasını kullanmayı düşünebileceği bir ihtimal var. Fakat, bu durumun şimdilik yalnızca bir varsayımdan ibaret olduğunu belirtmek gerekiyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Vatandaşlık İşemleri - message near me - massage service antalya - ikinci el eşya alanlar - Plak alanlar - Palyaço kiralama - Kartal evden eve nakliyat - İstanbul eşya depolama şirketleri - Bursa bulaşık makinası servisi - https://basitpara.com/ - Kiralık bahis sitesi