Teknoloji

2023 model Tofaş Şahin’in Türkiye fiyatı belirli oldu! Egea’nın yarı fiyatı!

Türkiye’de uzun yıllar en çok satan araba olan Tofaş Şahin efsanesi sonunda geri dönüyor. Hala ikinci el pazarında en çok tercih edilen arabalar listesinde birinci sırada yer alan Şahin’i artık sıfır almanız mümkün olacak.

Bilindiği üzere Şahin’i tek üreten ülke Türkiye değildi. Türkiye dışında Etiyopya ve Mısır da Şahin üretimi gerçekleştirdi. Elbette aracın bu ülkelerdeki ismi farklıydı. Örneğin Etiyopya’da Holland Docc ismiyle üretildi.

Yıllar sonra Etiyopya, üretim haklarını elinde bulundurduğu Şahin’i tekrardan üretmeye karar verdi. Gerçekten bu bağlamdaki birinci modeller geçtiğimiz ay sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Ağır bir taleple karşılaşan Tofaş Şahin, adeta çıktığı üzere tükendi.

Bu talep karşısında otomobilin bir müddet daha üretilmesine karar verildi. Uygun olan kısım ise iç pazardaki talebin karşılanmasının akabinde ithalat yolunun açık olması. Pekala bu otomobil ülkemizde kaç TL’den satışa sunulacak. Çabucak belirtelim.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kaynak Mağazam - Beylikdüzü elektrikçi - Gebze Hukuk Bürosu - İstanbul Eşya Depolama - message near me - massage service antalya - Bursa bulaşık makinası servisi - https://basitpara.com/ - Betnano giriş için tıklayın!