Telefon

Oppo Reno 9 serisinin tüm özellikleri aşikâr oldu

Akıllı telefon dünyasında pek çok seri var. Bu serilerden kimileri saman alevi üzere parlayıp sönerken, kimileri ise epey uzun soluklu başarılara imza atabiliyor. İşte Oppo Reno serisi de bu başarılı serilerden biri.

Yakın vakitte karşımıza Oppo Reno 9 serisi ile çıkacak olan Çinli teknoloji devi için artık hazırlıklarının son kademesinde diyebiliriz. Fakat telefonların özelliklerinin sızdırılması, Çinli şirketin canını kötü halde sıkabilir. Birinci olarak serinin standart modeli Oppo Reno 9’a bakacak olursak, bu telefonun 6,7 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde bir ekranla karşımıza çıktığını görüyoruz. Gücünü Snapdragon 778G yonga setinden alan telefonun art yüzeyinde 64MP + 2MP’den oluşan ikili bir kamera yapısı bulunacak.

Oppo Reno 9 serisinin tüm özellikleri muhakkak oldu

Oppo Reno 9 Pro modeline baktığımız vakit, ekran olarak değişen bir şeyin olmadığı görülürken, bu telefonun gücünü Dimensity 8100-Max yonga setinden alacağını söyleyelim. Art yüzeyinde 50MP + 8MP’lik ikili kamera yapısı bulunduracak olan telefon elektrik gücünü ise tıpkı standart model üzere 4.500mAh’lık bataryasından alacak.

Son olarak Oppo Reno 9 Pro+ modeline bakacak olursak bu modelde de tıpkı ekranın kullanıldığını görüyoruz. Gücünü Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden alan telefonun art yüzeyinde tercih edilen kamera kombinasyonu ise 50MP + 8MP + 2MP halinde olacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Cem Kotan - Kartal evden eve nakliyat - İstanbul eşya depolama şirketleri - Bursa bulaşık makinası servisi - https://basitpara.com/