Teknoloji

2024 GMC Sierra Denali tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

General Motors (GM), birkaç yıl içerisinde 3 farklı Sierra modeli tanıtacağını açıklamıştı. Sierra serisinin birinci modeli olan 2024 GMC Sierra Denali tanıtıldı. İşte özellikleri ve fiyatı…

GM, 2035 yılına kadar yalnızca elektrikli araba satma maksadı için çalışmalarına devam ediyor. GMC Hummer MESKEN ve Chevy Silverado üzere modeller için yüksek talep ile karşılaşan şirket, elektrikli arabalarıyla şimdiden araba tutkunların beğenisini kazanmayı başardı.

2024 GMC Sierra Denali özellikleri

Resmi olarak GMC Sierra MESKEN Denali Edition 1 isimlendirilen model, 2024 yılının birinci çeyreğinde satışa sunulacak. Sierra, Hummver ve Silverado ile tıpkı pil teknolojisine sahip. Ultium pil teknolojisinin kullanıldığı model, yaklaşık 650 km menzil sunacak.

Araçta bulunan dört motor, toplamda 574 beygir güç ve 1065 nm tork üretecek. 22 inç jant ile tanıtılacağı belirtilen modelin satış fiyatı ise 107.000 dolar olacak.

Sierra, DC süratli şarj teknolojisi sayesinde on dakikalık şarj ile 160 km menzile ulaşabilecek. GM, dört tekerden bağımsız motor ile araba tutkunların karşısına çıkacak. Bununla birlikte Sierra, başka Ultium pil teknolojisine sahip araçlarda olduğu üzere zıt şarj özelliğiyle konutunuzdaki gereçleri 21 güne kadar çalıştırmanıza imkan tanıyacak.

GM tarafından geliştirilen SuperCruise sürüş asistanı, Sierra kullanıcılarına üç yıl boyunca fiyatsız olarak sunulacak. Standart model olan Sierra KONUT Elevation modelinin 18 inç jantlarla 2025 yılının başlarında geleceği açıklandı. Off-road modeli olan AT4 ise 2024 yılında tanıtılacağı belirtildi.

GMC Sierra Denali modelinde römork takip teknolojisi bulunuyor. Sierra Denali sahipleri, kullandıkları römorkun lastik basıncı ve sıcaklık pahalarını aracın bilgi-eğlence sistemi üzerinden inceleyebilecek. Bununla birlikte, araçta Brüt Birleşik Tartı (GCW) Uyarısı ve hırsızlık önleyici teknolojiler de yer alıyor.

Siz tanıtılan 2024 GMC Sierra Denali özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Vatandaşlık İşemleri - message near me - massage service antalya - ikinci el eşya alanlar - Plak alanlar - Palyaço kiralama - Kartal evden eve nakliyat - İstanbul eşya depolama şirketleri - Bursa bulaşık makinası servisi - https://basitpara.com/ - Kiralık bahis sitesi