Teknoloji

Kendi Aracınıza Saatlik Özel Sürücü Uygulaması: ALFY

20 yıldır hayatımızı sunduğu çeşitli concierge hizmetleriyle kolaylaştıran Alfred Concierge A.Ş., bu sefer kendi aracınıza saatlik şoför Alfy uygulamasıyla 7 gün 24 saat inançla seyahat imkanı sağlıyor.

Dijital hale gelen hayatımızda bir çok alışverişimizi online platformlar üzerinden, taşınabilir telefonlarımızı kullanarak yapıyoruz, her geçen gün farklı uygulama ve hizmetler hayatımıza giriyor. Hayatı kolaylaştıran Alfy uygulaması kendi aracınıza saatlik özel sürücü sağlayarak kendinizi özel hissettiriyor.

Alfy uygulamasını bir sefer telefonunuza indirdikten sonra dakikalar içinde özel sürücü çağırabiliyor, istediğiniz gün ve saate rezervasyon oluşturabiliyorsunuz. İstek ederseniz uygulama içinden davet merkezine de ulaşabiliyorsunuz. Alfy özel sürücülerinin hepsi güvenlik denetiminden geçtikten sonra, eğitime ve sürüş testlerine tabi tutularak size inançlı bir seyahat sağlıyor.

Uygulama aslında kullandıkça öde sistemine dayalı. Örneğin Alfy’i yarım saat kullanabilir, tam gün, haftalık yahut aylık hizmet alabilirsiniz. Pekala kim, nerede Alfy’i tercih ediyor? Aslında kullanıcı yelpazesi çok geniş ancak işte birkaç örnek… Gün içinde toplantıya gidenler, uçakla seyahate çıkıp kendini havalimanına aracını konuta yahut iş yerine bırakmak isteyenler, konuklarını havalimanından kendi aracıyla karşılatmak isteyenler, çocuğunu okuldan aldırmak isteyenlerden tutunda gece cümbüşe çıktığında direksiyon başında risk almak istemeyenler.

Unutmadan söyleyelim… Alfy‘nin başka hizmetleri ise aracınızı meskenden yahut iş yerinizden alıp muayenesini yaptırmak, bakım için servise götürmek, lastik değişimlerini sizin için yapmak… Böylelikle siz meskenden yahut ofisinizden çalışırken tüm araç süreçleriniz ismine yapılıp aracınız size teslim ediliyor, vaktiniz size kalıyor.

İşte hayat bu türlü kolay hale geliyor.

Advertoryal

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Gebze Hukuk Bürosu - İstanbul Eşya Depolama - Vatandaşlık İşemleri - message near me - massage service antalya - ikinci el eşya alanlar - Plak alanlar - Palyaço kiralama - Bursa bulaşık makinası servisi - https://basitpara.com/