Teknoloji

Amazon Prime Özel Fırsat Günleri ve Pazaryeri İndirim Şenliği Başlıyor

Amazon.com.tr bugün Prime üyelerine özel iki gün sürecek yeni alışveriş aktifliği olan Prime Özel Fırsat Günleri’ni duyurdu. Prime Özel Fırsat Günleri 11 Ekim Salı günü başlayacak ve 12 Ekim Çarşamba gün sonuna kadar devam edecek. Türkiye dışında Avusturya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, İrlanda, İtalya, Lüksemburg, Hollanda, Polonya, Portekiz, İspanya, İsveç, İngiltere ve ABD dahil olmak üzere 15 ülkede de gerçekleşecek Prime Özel Fırsat Günleri boyunca Prime üyeleri kendilerine özel indirim ve fırsatlardan yararlanabilecek. 48 saat sürecek bu yeni aktiflikte, Prime üyeleri; elektronikten mutfak eserlerine, oyuncaktan modaya birçok kategoride eserlere uygun fiyatlar ve Amazon.com.tr teminatı ile sahip olabilecekler.

Amazon.com.tr, tıpkı vakitte 4 Ekim – 10 Ekim tarihleri ortasında gerçekleşecek “Pazaryeri Fırsat Festivali”ni de duyurdu. Pazaryeri Fırsat Şenliği boyunca Amazon.com.tr’nin sunduğu Amazon Lojistik himzmetinden faydalanan tüm satış ortakları, Prime üyelerine özel fırsatlarla eserlerini sunabilecekler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Amazon Türkiye Ülke Genel Müdürü Richard Marriott, “Prime üyelerimize özel olarak gerçekleştireceğimiz Prime Özel Fırsat Günleri’ni duyurmanın mutluğunu yaşıyoruz. Bu etkinliğimizde Prime üyelerimize, yılın bu periyodunda alışveriş yapmayı sevdiklerini bildiğimiz kategorilerden eserlere büyük indirimlerle erişim fırsatı sunacağız. Müşterilerimiz artık her zamankinden daha fazla fırsat istiyor. Bu nedenle Prime Özel Fırsat Günleri ile Amazon.com.tr’de alışveriş yapmayı daha akıllı ve daha kolay hale getiriyoruz. Ayrıyeten, bir hafta sürecek ‘Pazaryeri Fırsat Festivali’ ile Amazon Lojistik hizmetimizden faydalanan satış ortaklarımız için de fırsatlar sunacağız. Satış ortaklarımız aktiflik boyunca Prime üyelerine özel fırsatlar sunabilecek ve daha fazla satış ve büyüme fırsatı yakalayacaklar.” dedi.

Prime Özel Fırsat Günleri’nden ve Prime üyeliğinin sunduğu tüm ayrıcalıklardan fiyatsız faydalanmak için 30 günlük deneme sürenizi başlatabilir, akabinde ayda TL 7,90 karşılığında üyeliğinizi devam ettirebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için bu linki ziyaret edebilirsiniz.

Prime, ayda yalnızca 7,90 TL’ye birinci sınıf müşteri hizmetlerini, özel indirimleri, geniş seçenekleri, kolaylığı ve kaliteli dijital eğlenceyi üyeleri ile buluşturuyor. Üstelik bu fiyata fiyatsız ve süratli teslimat, Prime Görüntü ile ödüllü sinema ve dizilere sınırsız erişim, Prime Gaming ile fiyatsız oyunlar, oyun içi mükafatlar ve aylık Twitch.tv aboneliği ve Prime Özel Fırsat Günleri’nde cazip indirimler de dahil. Siz de Amazon Prime sayfasını ziyaret ederek Prime’a katılabilir yahut 30 günlük fiyatsız denemeden faydalanabilirsiniz.

Müşteriler, Amazon’un A’dan Z’ye garanti yaklaşımı ile mağazalarda satılan eserlerin gerisinde durduğunu bilerek gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilir. Amazon’un garantisi, dünya çapındaki mağazalarından yapılan her alışveriş için geçerli. Vaktinde teslimat yahut satın alınan eserin durumuyla ilgili sorun yaşanması durumunda Amazon, para iadesi yaparak yahut değiştirme yoluyla sorunu çözüyor. Emniyetli bir alışveriş tecrübesi sunmayı taahhüt eden Amazon, Prime Özel Fırsat Günleri’nde sunacağı eserlerin yanı sıra mağazalarında her gün ulaşılabilen yüz milyonlarca eserin de ardında.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Gebze Hukuk Bürosu - İstanbul Eşya Depolama - Vatandaşlık İşemleri - message near me - massage service antalya - ikinci el eşya alanlar - Plak alanlar - Palyaço kiralama - Bursa bulaşık makinası servisi - https://basitpara.com/