Teknoloji

14 Ekim Cuma Dolar/TL ne kadar? Gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?

Dolar kurunda ABD enflasyonu beklentilerin üzerinde açıklanmasına ve ABD dolarına bağlı piyasalarda yaşanan dalgalanmaya karşın yatay fiyatlama devam ediyor.

Dolar/TL yükseliş eğilimine devam ediyor. Dün %8.1 piyasa beklentisi olan ABD TÜFE beklentinin üzerinde %8.2 olarak açıklandı. Aylık bazda enflasyon yüzde 0,4 olarak kaydedildi.

Çekirdek enflasyon dinamiklerinin düzgüne gitmediğine işaret ederken, 40 yılın tepesine çıktı. Güç ve besin hariç TÜFE Eylül’de bir evvelki aya nazaran yüzde 0,6 arttı. Böylece 1982 yılından bu yana çekirdek enflasyon en yüksek düzeye çıkmış oldu.

Veri sonrası dolar endeksi (DXY) 113 düzeyine çıkması sonrası bu sabah tekrar 112 düzeyinde hareket ediyor. USDTRY paritesi bu sabah 18.58 düzeyinde hareket etmesine rağmen ana istikamet üst olmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Gebze Hukuk Bürosu - İstanbul Eşya Depolama - Vatandaşlık İşemleri - message near me - massage service antalya - ikinci el eşya alanlar - Plak alanlar - Palyaço kiralama - Bursa bulaşık makinası servisi - https://basitpara.com/