Telefon

Honor’un yeni katlanabilir akıllı telefon Magic Vs bir sefer daha gündemde

Akıllı telefon dünyası rekabetin epeyce üst safhada olduğu bir bölüm. Bununla birlikte 2019 yılında Huawei’nin başına gelenler, bu bölümde kimsenin yerinin yahut pozisyonunun garantisinin olmadığını görmemizi sağladı. Hatırlanacağı üzere Çinli teknoloji devinin Amerika eski lideri Donald Trump tarafından casuslukla suçlanmasının akabinde, süratli bir biçimde ambargolara tabi tutulmuş ve Google ekosisteminin dışında bırakılması yüzünden adeta pazardan silinme tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı.

İşte bu süreçte Huawei ile birlikte kalmasının kendisine ziyan vereceğini gören Honor, süratli bir aksiyon alarak şirketten ayrılmış ve yoluna kendi başına devam etmeye karar vermişti.

Honor’un yeni katlanabilir akıllı telefon Magic Vs bir defa daha gündemde

Honor’un bu atağı peşi sıra yeni akıllı telefon modelleriyle desteklenince, bölüm yeni bir oyuncuya daha kavuşmuş oldu. Çinli üretici bugünlerde ise yeni katlanabilir akıllı telefon modeli Honor Magic Vs ile isminden bahsettiriyor.

Henüz bu yeni katlanabilir akıllı telefon modeline ait çok ayrıntılı bilgilere sahip değiliz. Lakin gelen son haberlere nazaran bu telefonun 6,8 inç büyüklüğünde bir iç ekrana sahip olacağı ve gücünü Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden alacağı katılaşmış. Öte yandan telefonun ön yüzeyinde Sony imzalı 13MP’lik bir selfie kamerasının bulunacağını de belirtelim.

Son olarak telefonun çıkış tarihine hayli kısa bir vaktin kaldığını ve Honor Magic Vs’nin 23 Kasım’da resmen tanıtılacağını da hatırlatalım.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Gebze Hukuk Bürosu - İstanbul Eşya Depolama - Vatandaşlık İşemleri - message near me - massage service antalya - ikinci el eşya alanlar - Plak alanlar - Palyaço kiralama - Bursa bulaşık makinası servisi - https://basitpara.com/