Telefon

Poco X5 5G’nin özellikleri netleşmeye başladı

Akıllı telefon dünyasının değerli isimlerinden biri olan Poco, bilhassa bütçe dostu akıllı telefon modelleriyle dikkat çeken bir marka. Xiaomi’nin alt markalarından biri olan Poco’nun üzerinde çalıştığı son model ise Poco X5 5G üzere görünüyor. Bu yeni akıllı telefon modeli hakkında bir müddettir sızıntılar geliyor olsa da, birçoğu kaynak bakımından yetersiz güvenilirlikte olduğu için çok ciddiye alınmamıştı. Fakat sertifikasyon siteleri vasıtasıyla ortaya çıkan son bilgiler, bu telefonun özelliklerini birinci sefer gerçek manada gözler önüne seriyor diyebiliriz.

Poco X5 5G’nin ortaya çıkan birinci kıymetli özelliği güç aldığı yonga seti oldu. Buna nazaran Poco X5 5G, Snapdragon 778G+ yonga setinden güç alacak. Bununla birlikte telefonun bu işlemci kümesini nasıl bir RAM / depolama alanı kombinasyonlarıyla destekleyeceği konusunda şimdilik bir bilgi bulunmuyor.

Poco X5 5G’nin özellikleri netleşmeye başladı

Telefonun ekran kısmına baktığımız vakitse, aygıtın 120Hz yenileme suratına IPS LCD panelle geleceğini görüyoruz. Lakin aygıtın ekran boyutu konusunda nasıl bir görünümle karşımıza çıkacağını şimdilik bilemiyoruz.

Gelen son bilgilere nazaran Poco X5 5G elektriksel gücünü ise 5.000mAh’lık bataryasından alacak. Bu bataryanın süratli şarj teknolojisiyle destekleneceği kesinken, bu hususta da şimdilik ayrıntılı bir bilgi mevcut değil. Son olarak yeni telefonun bu yıl sonuna kadar çıkmasının beklenildiğini de hatırlatalım.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Gebze Hukuk Bürosu - İstanbul Eşya Depolama - Vatandaşlık İşemleri - message near me - massage service antalya - ikinci el eşya alanlar - Plak alanlar - Palyaço kiralama - Bursa bulaşık makinası servisi - https://basitpara.com/