Teknoloji

1100 TL’lik gözlüğün fiyatı 100 TL’nin de altına düştü

Yaz mevsimi sona erdi lakin havalar tekrar de sıcaklığını koruyor.Eğer yeni bir güneş gözlüğüne gereksiniminiz varsa şu sıralar tam da vakti diyebiliriz. Yazın son demlerinde harika kampanyalar kullanıcıları bekliyor. Yazın bitmesiyle birlikte güneş gözlüğü fiyatlarında da muazzam indirimler yaşanmaya başladı.

Yaz aylarında 1000 TL üzerinde satılıyor

Söz konusu yaz, güneş, kumsal ve deniz olduğunda, güneş gözlüklerinin bizler için ayrılmaz bir aksesuar olduğunu söyleyebiliriz. Güneş gözlükleri genel olarak yazın ayrılmaz bir modülü üzere görünebilir. İşin garip yanı ise güneş gözlüklerinin geniş bir fiyat skalasına sahip olduğu. O denli ki kış aylarında 200 – 300 TL bandına satılan gözlükler, yaz aylarında birden 1500 TL, 2000 TL ortasına satılmaya başlıyor.

Bu durumun temel sebebi elbette yaz aylarında güneş gözlüklerine olan talebin artması. Bu noktada fiyat avantajı sağlayan bir başka öge ise seri sonu eserler. Yani geçtiğimiz yılın yaz ayında stoklara girip, üretimi artık bitmiş olan, hala mağaza raflarında satılmamış olan eserler.

100 TL’nin altında

Aqua Di Polo imzası taşıyan bu gözlük kemik gövdesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Polarize camları ile gözlerinizi ziyanlı güneş ışınlarından koruyan gözlük epey kullanışlı bir gövde tartısına sahip. Oval çerçeveleri ile dikkatleri üzerine çeken bu gözlük kısa süreliğine 100 TL’nin altına düştü.

Stoklarda sınırlı

Aqua Di Polo marka güneş gözlüğü çok kısa bir müddet için 100 TL’nin altında satışa sunuldu. Satışta olan gözlüğün stoklarda hudutlu olduğunu söylemekte yarar var. Güneş gözlüğü size gelirken sade bir biçimde kılıfıyla birlikte geliyor. Aqua Di Polo güneş gözlüğünü almak için buraya tıklayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
İstanbul Eşya Depolama - Vatandaşlık İşemleri - message near me - massage service antalya - ikinci el eşya alanlar - Plak alanlar - Palyaço kiralama - Bursa bulaşık makinası servisi - https://basitpara.com/