Teknoloji

1400 TL’lik saatin fiyatı 180 TL’ye düştü! Sonlu stok!

Erkekler için olmazsa olmazlardan birisi de paslanmaz çelikten üretilen klasik saatler diyebiliriz. Gerçekten bu saatlerin fiyatları vakit zaman üzücü olabiliyor.

Söz konusu erkekler olduğunda, aksesuar tarafında epey kısıtlı bir yelpaze karşımıza çıkıyor. Bayanlara oranla erkekler için tasarlanan aksesuarların sayısı bir oldukça az. Lakin bu noktada saatler için farklı bir parantez açmamız gerekiyor.

Genele baktığımızda klasik saatler tarafında erkekler için tasarlanan binlerce model olduğunu görüyoruz. Üstelik bu modellerin kimileri milyon dolarlara varan fiyatlarla satılmakta. Lakin orta düzeye hitap eden, fiyatı 1000 TL ile 5000 TL ortasında değişen de onlarca, hatta yüzlerce farklı model var.

Bu modellerde vakit zaman muazzam indirimler kelam konusu olabiliyor. Genel olarak saatin fiyatını belirleyen şey yapıldığı materyal oluyor. Örneğin çelik bir saat almak istiyorsanız o vakit 1000 TL ve üzeri sayıları gözden çıkarmak zorunda kalabilirsiniz.

1200 TL’lik çelik erkek saatinin fiyatı 170 TL’ye düştü! Yetişen kapıyor!

Fakat az evvel de belirttiğimiz üzere vakit zaman muazzam kampanyalar karşımıza çıkabiliyor. Artık bu türlü bir fırsat Wesscollection tarafından tasarlanan yüzde yüz su geçirmez, çelik saat modeli için geçerli.

Normal koşullarda bu saati 1200 TL civarında fiyatlara almanız mümkün olabilirdi. Lakin seri sonu indirimi sayesinde hali hazırda bu çelik saati 170 TL üzere bir fiyata almanız mümkün.

Dilerseniz saatin indirimli satış sayfasına buradan göz atabilirsiniz. Taban not olarak hatırlatalım. Eser stoklarla sonlu olduğu için kısa müddette tükenebilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Cem Kotan - Kartal evden eve nakliyat - İstanbul eşya depolama şirketleri - Bursa bulaşık makinası servisi - https://basitpara.com/