Teknoloji

2023 model Citroen C4 fiyat listesi: Bu fırsatı kaçıran üzülür!

Yaşantısına bir C sınıfı hatchback arabası olarak başlayan Citroen C4, SUV modellerine olan talebin artmasıyla bir arada segment değiştirdi. Artık bir B SUV olan C4, rakipleri karşısında hiç de üzücü olmayan bir satış performansı yakalamayı başardı. Pekala ancak kelam konusu aracın versiyon seçenekleri ve aktüel fiyat listesi günümüzde nasıl şekillendi? Gelin bu sorunun cevabını daima birlikte verelim.

2023 model Citroen C4 fiyat listesi: Bu fırsatı kaçıran üzülür!

Citroen C4 baz donanım düzeyinde 6 ileri olan manuel bir şanzımanla birlikte geliyor. Kaputun altında 1.2 litrelik akaryakıtlı bir motor barındıran araç, bu özellikleriyle birlikte 100 beygir güç üretmeyi başarıyor.

Feel olarak isimlendirilen kelam konusu paketin fiyatı ise günümüzde 710.000 TL olarak görünüyor. Olağan bu bedelin Citroen resmi internet sitesinde yazdığını da belirtmekte yarar var.

Citroen C4 donanım seçenekleri manasında hayli geniş bir yelpazeyi tüketicilere sunuyor. Elbette bu yelpaze içerisinde çokça otomatik seçenek de mevcut. Lakin biz en uygun fiyatlı donanımdan bahsedelim. 8 ileri tam otomatik şanzımanlı bir Citroen C4 satın almak isteyenlerin cebinden en azından 840.000 TL çıkması gerekiyor. Artık lafı çok fazla uzatmadan sizleri modelin şimdiki fiyat listesiyle baş başa bırakmış olalım. İşte detaylar!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Gebze Hukuk Bürosu - İstanbul Eşya Depolama - Vatandaşlık İşemleri - message near me - massage service antalya - ikinci el eşya alanlar - Plak alanlar - Palyaço kiralama - Bursa bulaşık makinası servisi - https://basitpara.com/