Teknoloji

2023 model Renault Toros Türkiye fiyatı muhakkak oldu! İşte çıkış tarihi

Bir periyoda damgasını vurmuş olan Renault 12 ya da ülkemizde bilinen ismiyle Toros, büsbütün yenilenmiş olan versiyonu ile tekrardan yollara çıkmaya hazırlanıyor.

Malum, Renault şu sıralar sert bir evrim kademesinde. Fransız otomobil devi elektrikli araba yelpazesini süratli bir formda genişletmek istiyor. Bunun için de ikonik modellerinden ilham alıyor.

Şimdiye kadar Renault’un ikonik modellerini elektrikli motor seçeneği ile satışa sunacağına ait pek çok haberle karşılaştık. Hakikaten bu haberlerden kimileri gerçeklik kazandı. Çünkü şimdilerde periyoda damgasını vurmuş olan Renault 5, ülkemizde de satışa çıkmak için geri sayıma geçti.

Renault hali hazırda Türkiye’de tek bir elektrikli otomobil satıyor. O da Zoe. Bir periyot Twizy de sıfır olarak satılıyordu lakin şimdilerde anca ikinci el olarak bulabiliyorsunuz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
İstanbul Eşya Depolama - Vatandaşlık İşemleri - message near me - massage service antalya - ikinci el eşya alanlar - Plak alanlar - Palyaço kiralama - Bursa bulaşık makinası servisi - https://basitpara.com/