Teknoloji

2050 yılından geldiğini sav eden genç kelamlarıyla şaşırttı!

Zaman seyahati her vakit ilgi cazibeli bir husus olmuştur. Birden fazla sinemaya de husus olan vakit seyahati ile ilgili bir çok sinema ve kitap mevcut. Bu kapsamda 2050 yılından geldiğini argüman eden bir genç de toplumsal medyada olay oldu. Gelecekten geldiğini argüman eden Phil Orrin isimli gencin katıldığı programda söyledikleri, toplumsal medyada büyük yankı uyandırdı. Orrin, kıyametin 2050 yılında kopacağını tez ederek herkesi şaşkınlık içerisinde bıraktı.

2050 yılından geldiğini sav eden genç kelamlarıyla şaşırttı!

Phil Orrin isimli genç 2050 yılına dikkat çekerek kıyametin kopacağı vaktin da bu olduğunu tez etti. Phil Orrin isimli bir genç, katıldığı programda vakit yolcusu olduğunu argüman ederek bir kadro tezlerde bulundu.

Orrin’e nazaran artık 2050 yılında insnalık bir şirket tarafından yönetilmeye başlanacak. Orrin, “Cinsiyet, ırk, cinsellik, kimlik ve tercih temelinde bizi bölerek daha kolay yönetilmemizi sağlıyorlar. Şu anda bir deneyin içerisindeyiz ve bir şirket tarafından yönetiliyoruz” sözlerini kullandı. Kıyametle ilgili de argümanlarda bulunan Orrin, şöyle devam etti: “2050 yılında kopacak kıyamet öncesi dünyayı daha yaşanılabilir bir hale getirmemiz gerekiyor. Bu tüm insanlığın ortak sorumluluğu.” diyerek tüm gözleri üzerine topladı. Siz bu mevzuda ne düşünüyorsunuz? Sizce vakit seyahati mümkün mü? Bizimle fikirlerinizi kesinlikle yorumlar kısmında paylaşın.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
İstanbul Eşya Depolama - Vatandaşlık İşemleri - message near me - massage service antalya - ikinci el eşya alanlar - Plak alanlar - Palyaço kiralama - Bursa bulaşık makinası servisi - https://basitpara.com/