Teknoloji

Ethereum, günlük yaklaşık 90.000 yeni eşsiz adres ekliyor!

Ethereum ( ETH ) ağındaki tarihi Merge yükseltmesi , şimdi piyasa kıymetine nazaran ikinci sıradaki kripto para ünitesi için kıymetli bir fiyat rallisini tetiklemedi . Bununla birlikte, yükseltmenin yarattığı yükseliş ortamı, kullanıcıları platforma çeken katalizörün bir kesimi üzere görünüyor.

Ethereum, günlük yaklaşık 90.000 yeni eşsiz adres ekliyor!

Özellikle, 15 Eylül’deki Merge yükseltmesinden bu yana, Ethereum günlük yaklaşık 86.945 eşsiz adres eklemeyi başardı. Finbold tarafından Etherescan’dan alınan datalara nazaran, yükseltme sırasında adresler 205.410.380 iken, 14 Ekim’de sayı 208.018.737 idi.

Ethereum eşsiz adresler tablosu. Kaynak: Etherscan

Genel olarak, yeni eşsiz adresler, merkezi olmayan finans ( DeFi ) üzere kullanım durumlarında büyüme kaydetmeye devam eden ağı keşfetmeye çalışırken daha fazla insanın Ethereum’a ilgi gösterdiğini gösteriyor.

Birleştirmenin Ethereum üzerindeki etkisi

Özellikle, Ethereum’u İş İspatı ( PoS ) protokolüne geçiren Merge yükseltmesi, Ethereum’u deflasyonist bir varlık yapma potansiyeline sahiptir. Bir kıymet deposu olarak hareket etme yeteneği, bilhassa süratle yükselen enflasyon ve faiz oranı artışlarıyla karakterize edilen mevcut makroekonomik ortamda birçok yatırımcı için enteresandır.

Benzersiz adreslerin, Birleştirmeden sonra olumlu yararlar kaydetmek için Ethereum’un metrikleri ortasında yer aldığını belirtmekte yarar var. Bilhassa, 10 Ekim’deki bir Finbold raporu , Ethereum’un 8 Ekim’de ağa 135.780 yeni adresin katılmasıyla yeni adreslerde bir artış yaşadığını belirtti. Sayı, 7 Aralık 2021’den bu yana en yüksek oldu.

Aynı vakitte, Ethereum’un toplumsal aktifliği, yükseltmeden sonra azaldı ve 6 Ekim itibariyle 8.46 milyon toplumsal kelam ve 24.07 milyar toplumsal iştirak kaydetti.

Yasal İkaz: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Gebze Hukuk Bürosu - İstanbul Eşya Depolama - Vatandaşlık İşemleri - message near me - massage service antalya - ikinci el eşya alanlar - Plak alanlar - Palyaço kiralama - Bursa bulaşık makinası servisi - https://basitpara.com/