Teknoloji

2023 Fiat Doblo fiyat listesi: Enişteler bayram yapıyor!

Hafif ticari denince Türkiye’de akla gelen tahminen de birinci araç Fiat Doblo oluyor. Hem ticari olarak kullanılan hem de bir aile arabası olarak kullanılan Doblo, eniştelerin gözdesi pozisyonunda yer alıyor. Her ne kadar sınıfında Volkswagen Caddy, Peugeot Rıfter, Citroen Berlingo üzere hayli önemli rakipleri bulunsa da Fiat Doblo segmentinin hükümdarı diyebiliriz. Tam bir fiyat – performans aracı olan Doblo’nun 2023 fiyatları haberimizde.

Fiat Doblo fiyat listesi: Enişteler bayram yapıyor!

Fiat Doblo, koltuklu versiyonları baz alındığında iki farklı kasa yapısıyla karşımıza çıkıyor. Bunlardan birincisi Standart, oburu ise Maxi olarak isimlendiriliyor.

Maxi denilen kasa, Standart olarak isimlendirilen kasaya nazaran biraz daha uzun bir şasiye sahip diyebiliriz. İki versiyon ortasındaki en temel farklılık da zati bu. Biz de fiyat listesini verirken Standart ve Maxi olarak belirtiyor olacağız.

Fiat Doblo için şu anda belirlenen en uygun fiyat 439.900 TL. Standart kasa karşımıza çıkan bu bedel, hafif ticariler ortasında epey uygun duruyor. Modelin giriş paketinde 1.6 litrelik dizel motor ve manuel şanzıman yer alıyor. Easy olarak isimlendirilen bu paketin aracın en çok tercih edilen seçeneği olduğunu tabir edebiliriz. Donanım seçenekleri ve fiyat ayrıntılarının tamamına aşağıdan ulaşmanız mümkün.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Beylikdüzü elektrikçi - Gebze Hukuk Bürosu - İstanbul Eşya Depolama - Vatandaşlık İşemleri - message near me - massage service antalya - ikinci el eşya alanlar - Plak alanlar - Palyaço kiralama - Bursa bulaşık makinası servisi - https://basitpara.com/ - Betnano giriş için tıklayın!