Teknoloji

2023 Kia Niro MESKEN piyasaya çıkıyor! [Hem de fiyatsız hediyeleriyle]

Enflasyon Azaltma Yasası sayesinde yabancı üretimli elektrikli araçlar için daha fazla federal vergi kredisi bulunmadığından, birçok MESKEN alıcısının umabileceği en güzel muahede, ortak bir şarj ağından bir ölçü fiyatsız yararlanmaktır.

İkinci jenerasyon 2023 Kia Niro KONUT, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki rastgele bir Electrify America istasyonundan 500 kilowatt-saat (kWh) fiyatsız şarj seansı üzere bir ikram ile gelecek. 64,8 kWh pil paketi ile bu, Niro KONUT sahiplerinin yaklaşık 3138 km fiyatsız şarj yapması demek.

Kia America COO’su ve EVP’si Steven Center, “Yeni Niro EV’nin piyasaya sürülmesiyle, Niro KONUT şoförlerinin büsbütün elektrikli yol seyahatlerini süratli şarj etme avantajıyla deneyimlemelerini sağlamak için Electrify America ile iş birliğimizi genişletiyoruz” dedi.

Anlaşma, yeni bir içten yanmalı motor satın alımıyla birlikte verilen fiyatsız akaryakıt deposundan katiyetle daha uygun olsa da sunulan en uygun KONUT şarj armağanı değil. Kia EV6, yaklaşık 5632 ila 6437 km seyahat etmek için kâfi olan 1.000 kWh’lık fiyatsız şarj armağan ediyordu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
İstanbul Eşya Depolama - Vatandaşlık İşemleri - message near me - massage service antalya - ikinci el eşya alanlar - Plak alanlar - Palyaço kiralama - Bursa bulaşık makinası servisi - https://basitpara.com/