Teknoloji

2023 Renault Broadway Türkiye’de satışa çıkıyor! İşte fiyatı

Türkiye’de bir periyoda damga vuran modellerden birisi de Broadway olmuştu. Bilhassa Şahin ve Doğan’ın tanınan olduğu devirde Broadway farklı çizgisiyle ön plana çıkmıştı.

Ülkemizde uzun yıllardan beri faal olarak hizmet veren Renault’un en çok tutan modellerinden biri olan Broadway, 2023’te yani önümüzdeki yıl tekrardan yollara çıkmaya hazırlanıyor.

Bilmeyenler için ufak bir hatırlatmada bulunalım. Birinci sefer 1981 yılında üretilen Broadway Avrupa’da daha çok Renault 9 ismiyle biliniyor. Hakikaten Broadway de Renault 9 varyantlarından biri. Broadway’in yanı sıra Fairway ve Spring modelleri de mevcuttu. Ancak bunlar o kadar da tutmadı.

1982 yılında Avrupa’da yılın arabası mükafatını alan Renault 9, 2000 yılına kadar faal olarak üretimde kaldı. 2000 yılında ise üretim bandından kaldırıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
İstanbul Eşya Depolama - Vatandaşlık İşemleri - message near me - massage service antalya - ikinci el eşya alanlar - Plak alanlar - Palyaço kiralama - Bursa bulaşık makinası servisi - https://basitpara.com/