Teknoloji

1500 TL’lik paslanmaz çelik erkek saatinin fiyatı 175 TL’ye düştü!

Klasik erkek saatlerinin uçuk fiyatlara satıldığı inkar edilemez bir gerçek. O denli ki bu saatlerin fiyatları milyonlara kadar ulaşabiliyor. Genel olarak istek gören saatlerin fiyatları ise 1000 TL ile 3000 TL ortasında değişiyor.

Bu skaladaki saatlerin en değerli özelliği ise su geçirmez bir yapıya sahip olması. Ayrıyeten çelik kordona sahip olması da başka bir artı. Pekala bu türlü bir saati en ucuz ne kadar satın alabilirsiniz? Olağan kaidelerde 500 TL ve üzeri fiyatlar ödemeniz gerekebilir. Lakin şu sıralar e-ticaret sitelerinden birinde muazzam bir indirim kelam konusu.

1500 TL’lik paslanmaz çelik erkek saatinin fiyatı 175 TL’ye düştü!

Su geçirmez yapısı ve çelik kordonu ile dikkatleri üzerine çeken bu saat hali hazırda 175 TL’den satışa sunulmuş durumda.

Dürüst olmak gerekirse bu vakitte 200 TL’nin altına bu türlü bir saat almak çok da mümkün değil. Muhtemelen stok fazlası olan bu eserler kısa müddette tükenecektir. Çünkü son devirde kurlarda yaşanan artışlar sonrasında emsal eserlerin fiyatında değerli artışlar gerçekleşti. Şayet şu sıralar yeni bir saat alma fikriniz varsa bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Dilerseniz bu eserin indirimli satın alma linkine buradan ulaşabilirsiniz. Taban not olarak hatırlatalım. Fiyatta taleple gerçek orantılı olarak değişimler olabilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Vatandaşlık İşemleri - message near me - massage service antalya - ikinci el eşya alanlar - Plak alanlar - Palyaço kiralama - Kartal evden eve nakliyat - İstanbul eşya depolama şirketleri - Bursa bulaşık makinası servisi - https://basitpara.com/ - Kiralık bahis sitesi