YouTube

Piyasaya daha çıkmadan iptal edildi!

Dünyanın en büyük toplumsal medya platformlarından birisi olan Facebook’un donanım dünyasına giriş planları giderek daha da küçülüyor. Salı günü 11.000 kişiyi, yani takımının yaklaşık yüzde 13’ünü işten çıkartan şirket, bu alanda hayli bir küçülme yaşayacak üzere görünüyor.

Planları iptal ettiler!

İşten çıkartmalarının birden fazla donanım ve teknoloji departmanlarından geldi ve bunun sonrasında Meta’nın Portal markası altında topladığı akıllı ekranlar ve akıllı saatler geliştirme projelerinin durdurulduğu açıklandı. Firma zati Portal araçlarının üretimini Haziran ayından beri yapmıyordu. En son bahsedilen “Milan” akıllı saatinin ise 349 dolar olacağı ve görüntü görüşmeye imkân veren iki kamera ile donatılacağı söylenmişti. Böylelikle 2023’te piyasada olması planlanan akıllı saat de, daha ortaya bile çıkamadan rafa kalktı.

Meta artık Portal görüntü konferans sistemini elden çıkartmayı planlıyor. Üretim evresinde olan iki akıllı saat modeli daha rafa kaldırılacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Gebze Hukuk Bürosu - İstanbul Eşya Depolama - Vatandaşlık İşemleri - message near me - massage service antalya - ikinci el eşya alanlar - Plak alanlar - Palyaço kiralama - Bursa bulaşık makinası servisi - https://basitpara.com/